Ηλιακά Συστήματα - Ηλιακός Λέβητας SOLVIS

Ηλιακά Συστήματα - Ηλιακός Λέβητας SOLVIS
Οι απλές λύσεις είναι συνήθως οι καλύτερες.
Η απλή λογική λέει ότι τα σπίτια μας θερμαίνονται με νερό. Ποία είναι λοιπόν η φυσική πηγή για να ζεστάνουμε το νερό; Φυσικά ο ήλιος. Γιατί λοιπόν να κατασπαταλάμε ορυκτά καύσιμα όταν η φύση μας προσφέρει μια έτοιμη πηγή θερμότητας;
Το SOLVIS MAX είναι το τελειότερο σύστημα θέρμανσης με μηδενική εκπομπή ρύπων.

SolvisMax

Η καινοτομια:
Η καινοτομία του συστήματος SOLVIS έγκειται στην τριπλη διαστρωμάτωση του θερμοδοχειου. Αναλογα με την ισχυ της ηλιακής ενεργειας , επιτυγχανεται ιδανική διαστρωμάτωση της θερμοκρασίας εντός του θερμοδοχειου. Ζεστο νερο συγκεντρώνεται στο μεσαίο επίπεδο σε θερμοκρασία κατάλληλη για θέρμανση ενώ καυτο νερό υπάρχει μονο στο ανώτατο επίπεδο.

Άφθονο ζεστό νερό χρήσης:
Στο ανώτατο επίπεδο του θερμοδοχείου παράγετε φρέσκο ζεστό νερό χρήσης. Ο εναλλάκτης με ανεξάρτητο κύκλωμα απ το θερμοδοχείο , θερμαίνει το τρεχούμενο νερό αμέσως και μόνο όταν υπάρχει ζήτηση. Παράγει λοιπόν όσο νερό χρειαζόμαστε , στην επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς να απαιτούνται μέτρα αντιβακτηριακής προστασίας .

Λύσεις SOLVIS:
Το σύστημα SOLVIS είναι ένα σπονδυλωτό σύστημα που μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί στο επόμενο επίπεδο. Μπορεί να εγκατασταθεί π.χ. σε πρώτο στάδιο ως ένας απλός λέβητας πετρελαίου ή αερίου κ μελλοντικά να εξοπλιστεί με ηλιακούς συλλέκτες ώστε να μειώσει το κόστος θέρμανσης.
Άλλη μία λύση είναι να εγκασταθεί το σύστημα SOLVIS ως απλό θερμοδοχείο σε συνδυασμό με τον ήδη υπάρχοντα λέβητα και μελλοντικά να τοποθετηθει το θερμαντικό στοιχείο πανω στο ηλιακό θερμοδοχείο.

Solvis Παρασχάκης Λήμνος