Κλιματισμός CHIGO

CHIGO - Η ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ

  Η CHIGO με εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης κατακτά την παγκόσμια αγορά.H CHIGO αποτελεί μία ανερχόμενη δύναμη παγκοσμίως ως μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες συστημάτων κλιματισμού. Έχοντας ως στόχο την κατάκτηση ηγετικής θέσης στις αγορές που δραστηριοποιείται, επιτυγχάνει τα τελευταία χρόνια εντυπωσιακούς ρυθμούς αύξησης του κύκλου εργασιών της, χάρη στην αιχμή του δόρατος της εμπορικής στρατηγικής της που είναι η συνεχής έρευνα για ανάπτυξη πρωτοποριακών και καινοτομικών προϊόντων.
Με εξειδικευμένη καθετοποιημένη παραγωγή πλήρους σειράς προϊόντων κλιματισμού και παραγωγική δυναμικότητα πάνω από 10 εκατομμύρια μονάδες ετησίως, ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η υψηλή ποιότητα της σειράς προϊόντων CHIGO να αναγνωρίζεται πλέον σε πάνω από 180 περιοχές και χώρες διεθνώς.
Η ταχεία εξάπλωση του δικτύου πωλήσεών της αποδεικνύει το γεγονός ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι κορυφαία, καθώς προϋποθέτει την κατοχύρωση αυστηρών πιστοποιητικών διαφορετικών προδιαγραφών ανά αγορά.
Στην Ελλάδα,η διάθεση των προϊόντων στον τελικό καταναλωτή γίνεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών μέλος του οποίου είναι και το κατάστημα μας για το νησί της Λήμνου. 
chigo frozen limnos ΛΗΜΝΟΣ

chigo pura limnos ΛΗΜΝΟΣ