Αντλίες Θερμότητας – Altherma

ECO LABEL ΛΗΜΝΟΣALTHERMA by Daikin

DAIKIN ALTHERMA ΛΗΜΝΟΣ

 
altherma ΛΗΜΝΟΣ
Το Daikin Altherma
 ως οικιακή λύση
θέρμανσης έλαβε την
 ευρωπαϊκή σήμανση
 Eco-label

   


Η ραγδαία αύξηση των τιμών των συμβατικών καυσίμων όπως το πετρέλαιο στρέφει όλο και περισσότερους σε νέους εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης. Μια νέα για την Ελλάδα πρόταση είναι το Altherma.

Tο Altherma αντλεί τα 4/5 της απαιτούμενης θερμότητας από τον ανανεώσιμο εξωτερικό αέρα, μειώνοντας σημαντικά τα ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα που εκλύονται στην ατμόσφαιρα.
Τι ακριβώς κάνει το σύστημα Altherma;
  1. Η αντλία θερμότητας αποσπά χαμηλής θερμοκρασίας θερμότητα από το εξωτερικό περιβάλλον
  2. Το σύστημα αυξάνει τη θερμοκρασία του αέρα που άντλησε.
  3. Στη συνέχεια , η μέγιστη ζεστασιά διανέμεται σε όλους τους χώρους του σπιτιού μέσω των θερμοπομπών(σώμα καλοριφέρ , ενδοδαπέδια , fan coil).
Διάγραμα λειτουργίας altherma ΛΗΜΝΟΣ

Πως λειτουργεί:

Το σύστημα Altherma απάγει την απαιτούμενη θερμότητα απ τον αέρα , γεγονός που το καθιστά απλούστερο και φθηνότερο απ τις υπόλοιπες εναλλακτικές λύσεις. Η αντλία χρειάζεται μόνο ένα πολύ μικρό ποσό ενέργειας για να λειτουργήσει και να απορροφήσει τη θερμότητα που βρίσκεται στον αέρα. Πιο συγκεκριμένα , για κάθε 1 Kw ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει αποδίδει 3 Kw έως 5 Kw θερμότητας δηλαδή το 66% έως 80% της θερμότητας είναι δωρεάν αφού βρίσκετε ελεύθερο στον αέρα.

Διάγραμμα θερμότητας σπιτιού - altherma ΛΗΜΝΟΣ


Ηλιακός Συλλέκτης & Altherma ΛΗΜΝΟΣΤο Altherma μπορεί να συνδυαστεί με ηλιακό συλλέκτη ώστε να χρησιμοποιήσει την θερμική ενέργεια του ήλιου.
Προτερήματα :
  • Εξοικονόμηση ενέργειας και ευχάριστη ζεστασιά στο σπίτι σας.
  • Ελάχιστο κόστος εγκατάστασης
  • Σχεδιαστική ευελιξία
  • Απόλυτη ασφάλεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή με την DAIKIN HELLAS για μια ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη. Θα βρούμε για εσάς την καλύτερη και πλέον αποδοτική λύση για το στπίτι σας.

  Περισσότερες πληροφοριες εδώ


Αντλία Θερμότητας Altherma Λήμνος