Υδρορροές Lindab Rainline

Το Σύστημα Που Απλά Συναρμολογείτε. Έτοιμο Για Τοποθέτηση Με Ένα Κλίκ

Lindab rainline,Παρασχάκης

Τα Lίndab Rainline της Lindab είναι τα πιο πλήρη και απόλυτα ελεγμένα
συστήματα υδρορροών της παγκόσμιας αγοράς. Επιπλέον με τα νέα κουμπωτά εξαρτήματα, η συναρμολόγηση γίνεται ταχύτερα και πιο απλά από ποτέ.

• Η Lindab Rainline, περιλαμβάνει οτιδήποτε χρειάζεται για το σύστημα των υδρορροών, συνδιασμένα με ανώτερη λειτουργικότητα, σχεδιασμό και ευκολία.

Υδρορροές Παρασχάκης 1
• Η Lίndab Profile, είναι εδώ και πολλά χρόνια η πρωτοπόρος και μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία της Σκανδιναβίας. Η μακροχρόνια και στενή συνεργασία με τους επαγγελματίες του είδους είναι η συνταγή για νέες βελτιωμένες και πιο έξυπνες λύσεις. Παρουσιάζοντας με συνέπεια το σωστό προ'ίόν στην κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο περιβάλλον, έχουμε επιτύχει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.


• Η Lίndab Rainline είναι ένα μοναδικό και εύκολο στην τοποθέτηση σύστημα για κάθε κλίμα. Η ατσάλινη λαμαρίνα από την οποία κατασκευάζεται η υδρορροή, επιμεταλλώνεται με θερμό γαλβάνισμα και επικαλύπτεται με διπλό στρώμα PVC και από τις δύο πλευρές, δίνει την υψηλή αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, την μεγάλη προστασία από τη σκουριά και ένα αισθητικό φινίρισμα.

Υδρορροές Παρασχάκης 2
Επίσης δίνει τέλος ακόμη και στις πιο σκληρές καταπονήσεις. Έτσι όταν ψάχνετε για ένα σύστημα υδρορροών, εύκολο στην τοποθέτηση και με μεγάλη διάρκεια ζωής, η απάντηση είναι προφανής:

Lίndab Rainline.
• Η Lindab Rainline, συναρμoλoγείται γρήγoρα και εύκολα χωρίς κόλλα ή άλλο συγκολλητικό μέσο.
• Η ολοκληρωμένη σειρά μας από τις υδρορροές έως τους σωλήνες με μια ευρεία επιλογή χρωμάτων, δίνει τη μέγιστη δυνατότητα επιλογής για να βρείτε την τέλεια λύση για κάθε ανάγκη.