Ενδοδαπέδια Θέρμανση PURMO-DIA NORM






Ενδοδαπέδια Παρασχάκης
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ

Η θέρμανση δαπέδου PURMO - DIA NORM είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υλικών γερμανικής τεχνολογίας και κατασκευής τα οποία καλύπτονται από πιστοποιητικά ινστιτούτων ελέγχου ποιότητας.Το πλέον δημοφιλές σύστημα θερμομονωτικής πλάκας, με πολλαπλά ενισχυμένο φύλλο επικάλυψης, σε μορφή ρολού. Η έξυπνη κατασκευή της πλάκας επιτρέπει  εύκολη μεταφορά και γρήγορη τοποθέτηση. Με τη βοήθεια ειδικού εργαλείου (Tacker) ο σωλήνας  στερεώνεται σταθερά, ακολουθώντας οποιοδήποτε επιθυμητό βηματισμό. Διατίθεται σε πολλές ποιότητες και πάχη ώστε να καλύψει διαφορετικές απαιτήσεις θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και φορτίων.
Το κατάστημα μας σε συνεργασία με την προμηθεύτρια εταιρία παρέχουν ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη , τηρώντας συγκεκριμένες διαδικασίες.
Ο σχεδιασμός είναι συνολικός και λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου. Για κάθε εφαρμογή υπάρχει κ η κατάλληλη λύση.
Η εγκατάσταση του συστήματος θερμομόνωσης – σωλήνα , η κατασκευή του θερμαινόμενου δαπέδου , η υλοποίηση του λεβητοστάσιου με τους κατάλληλους αυτοματισμούς γίνονται ακολουθώντας εγκεκριμένες διαδικασίες για την διασφάλιση της ποιότητας.

CERT

dianorm warme
floor heating specific









      1. ΤΟΙΧΟΣ
      2. ΜΠΕΤΟΝ ΔΑΠΕΔΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
      3. ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΑΣΤΟΛΩΝ
      4. ΣΟΦΑΝΤΕΠΙ
      5. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
      6. ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΦΡΑΓΗΣ ΥΔΡΑΤΜΩΝ
      7. ΣΩΛΗΝΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
      8. ΘΕΡΜΟΜΠΕΤΟΝ
      9. ΠΛΑΚΕΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ

      ΕΡΓΑ



      pipeline-connectionsthermal-floor-5thermal-floor-4
      thermal-floor-1thermal-floor-2
      heat-panelpipelines
      thermal-floor-3




      ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΔΩ