Καλωσήρθατε στον διαδικτυακό χώρο του καταστήματος μας.



Λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ DAIKIN ALTHERMA
Καλωσήρθατε στον διαδικτυακό χώρο του καταστήματος του Εμμανουήλ Γ. Παρασχάκη. Το κατάστημά ξεκίνησε την λειτουργία του το 2002 στη Μύρινα της Λήμνου υπό τον Γεώργιο Παρασχακη.
Από την έναρξη της λειτουργίας μας έχουμε προσφέρει πολλές λύσεις θέρμανσης και ψύξης σε νέες αλλά και ανακαινισμένες οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε συνεργασία με πολλούς από τους υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους του νησιού.
Το 2002 αποκτήσαμε την επίσημη διάθεση στη Λήμνο των προϊόντων  DAIKIN , CALEFFI και την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων  AQUATHERM  και LINDAB. Το 2005 εγκαταστήσαμε την πρώτη μας θέρμανση δαπέδου της εταιρίας Purmo - Dia Norm επιτυχώς και έχοντας την πρωτοπορία στο νησί πήραμε το έναυσμα για πολλές
ακόμα εγκαταστάσεις αυτού του τύπου θέρμανσης με περισσότερα απο 3.800 m2. 
Το 2016 ειμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε  περισσότερες λύσεις με συστήματα θέρμανσης ξηράς δόμησης για ανακαινίσεις παλαιών κτηρίων, τοίχου και οροφής του αυστριακού οίκου VARIOTHERM.
Ενδοδαπέδια Θέρμανση Λήμνος
Σήμερα 14 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος και λόγω των οικονομικών συγκυριών είμαστε δίπλα στους καταναλωτές δίνοντας λύσεις εξοικονόμησης καυσίμου σε καινούριες αλλά και παλιές εγκαταστάσεις χωρίς επέμβαση στο εσωτερικό. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας να σας ενημερώσουμε και να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε περίπτωση χωριστά.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΥΡΙΝΑ ΛΗΜΝΟΣ